Seriesegrare!!!!!! Örkelljunga - ÅKIBS 1 - 3

Seriesegrare!!!!!!!

Med tre omgångar kvar så är det klart, vi har vunnit serien, bra jobbat tjejer!
Men vi väntar med att fira då vi lägger full fokus på Växjö nu.

Lite om dagens match.
Vi kommer inte riktigt upp i vår normala standard idag och Örkelljunga gör allt vad de kan föra att stoppa oss genom att spela riktigt bra försvarsspel.

1:a
Vi försöker rulla boll som vi brukar men gör det lite svårt genom att krympa ytorna, men totalt sett så äger vi spelet hela perioden och har många fina målchanser men vi lyckas bara få in ett mål. Så vi leder med 1 - 0 efter första.

2:a
I pausen pratar vi om att vi måste locka upp deras lag så vi inte möter en "köttmur" hela tiden, men Örkelljunga öppnar starkt och kontrar in ett mål tidigt i perioden, vi går ner oss lite för att sedan ta över matchen mer och mer igen. Efter 7 minuter så trycker vi in 2 -1 och vi är tillbaks till att rulla boll men som i första gör vi det lite svårare än vi behöver genom att krympa ytorna.

3:e
Åter igen pratar vi om att locka upp deras lag, vi gör även lite ändringar för att få lite mer fart i spelet.
Det ser bättre ut i sista perioden även om Örkelljunga har några kontringsläge så har vi läget under kontroll och trycker in trean med 50 sekunder kvar.

Så även om vi inte kommer upp i normal standard så spelar vi ut ett av de bättre lagen i Skåne vilket bevisar hur duktiga ni är. Nu är det full fokus som gäller på Växjö, bra jobbat idag tjejer.