lördag 16 mars 2013

2013-03-16 GIF Nike - ÅKIBS 0 - 16

Nu har vi gjort vad vi kan för att sätta press på Ängelholm genom att vinna med 16 mål.
Vi gör en riktigt bra match idag, alla som idrottar vet hur svårt det är att prestera när man måste.
Vi pratade mycket om hur viktigt det var att vi spelade vårt spel som brukar ge resultat hur det än gick i matchen så utgick vi hela tiden från att det stod 0 - 0 och spelade vidare.
Jag tror att alla föräldrar och vi tränare var mer nervösa än spelarna idag.

1.a
Det fanns tyvärr inte tid att anteckna målskyttar mm idag då all fokus gick åt till att peppa spelarna.
Vi börjar i ett väldigt lågt tempo idag och nästan ber om ursäkt när vi tar bollen från dem, men efter några minuter så släpper det och vi kommer igång vi lyckat trycka in 7 mål i första.

2.a
Vi pratar vidare om hur viktigt det är att vi fortsatte med "vårt" spel, men vi spelar av andra perioden med väldigt lågt tempo, men vi lyckas ändå trycka in 4 mål.

3.e
Vi utlyser en tävling inför tredje med tre pris till de som ger allt och dra igång resten av laget, detta ger lite tempo ökning i tredje och vi avslutar på ett bra sett med 5 mål i tredje.


Nu har vi gjort vårt jobb, nu får vi vänta och se hur lång det räcker, men vi kommer etta eller tvåa, om Ängelholm gör mer än 18 mål blir vi tvåa annars blir det ännu ett lag som vinner serien i Åstorp.

Vi ses imorgon för att åka och titta på Ängelholm - Åkarp, där efter åker vi och firar på en pizzeria, om det blir guld eller silver återstår att se men fira ska vi!!!!!!!!!!!!!!!

TACK
Peter & Mats

Protokoll
Mål: Maja 7, Clara 4, Filippa 2, Stella 1, Moa 1, Självmål 1.
Pass: Maja 5, Clara 3, Filippa 2, Stella 2, Moa 1, Izabelle 1, Mikaela 1.

Lite bilder från dagens match












1 kommentar:

  1. Tjejer, idag var ni åter igen förbannat bra! Jag är imponerad över ert samspel och er mo´gnad i ert spel och tycker ni har gått framåt otroligt mycket. De som ser våra tjejer spela måste också bli överraskade. Jag tycker ni är seriens helt klart bästa lag och ni spelar den helt klart roligaste innebandyn.
    Måste även beröma Mats & Peter för ett fantastiskt bra jobb med detta lag, ni äger!

    //Thomas H

    SvaraRadera