lördag 9 februari 2013

2013-02-09 ÅKIBS - Palmstaden 8 - 0

Om förra matchen gick i sjukdomens tecken så vet jag inte vad vi ska kalla dagens.
Med en sjuk som vi viste fredag morgon så var det 5 sjuka fredag kväll för att sedan bli 6 på lördag morgon, detta gjorde att vi ringde in Tilda från F11som med kort varsel kom till match, ett stort TACK till Tilda som gjorde en riktigt bra match idag.

1:a
Då vi har många spelare på nya positioner så tar det ett tag att hitta sina roller men vi äger spelet under hela första perioden, Ellen får två ganska svåra skott på sig som hon ser sent men vilka reflexer hon har 1.01 Filippa har bollen på sin höger kant hon gör sin spelare och spelar in bollen i mitten till en fri Clara som dra på ett skott i mål 1 - 0. Vi går till paus med bara ett måls ledning, vilket beror mycket på riktigt bra back spel från Stella, Alicia & Hannah, och så klart Ellen i mål.

2:a
Vi peppar spelarna genom att bara berömma dom och pratar om att vi ska fortsätta spela vårt spel så kommer detta gå vägen. Vi startar andra bra det märks att tjejerna börjar hitta sina positioner lite bättre nu 9.22 Clara har bollen på mitten av deras planhalva men då Filippa har bättre läge så Rullar Clara bollen till Filippa som dra på ett skott 2 - 0.
12.00 Stella får bollen på mitten hon lyfter upp i banan och dra på ett skott i mål 3 - 0.
Vi går till vila med tre måls ledning och nu märks det att det börjar släppa och passningarna börjar hitta rätt.

3:e
Vi pratar vidare om hur duktiga de är och har två mål med tredje ha roligt och hjälp Ellen att hålla en nolla till. 2.56 Filippa får bollen i mitten och dra på ett skott i mål 4 - 0.
7.27 Stella tar bollen nere i eget höger hörn hon slår en lång passning till en fri Filippa på mitten som spelar vidare till en fri Clara framför deras mål, Clara dra på ett skott i mål 5 - 0.
8.44 Dagens solo mål Clara tar bollen framför Ellen och springer igenom alla för att komma fri med målvakten och lyfter in den invid stolpen 6 - 0.
Vi tar time out då vi de senaste minuterna varit under lite press, och påminner om att hjälpa varandra och om Ellens nolla. Detta ger resultat direkt i spelet och vi tar över spelet igen.
12.04 Hannah har boll nere i eget vänster hörn hon slår en lång pass till en fri Clara i mitten som slår den vidare till en fri Filippa framför mål, hon dra på ett skott i mål 7 - 0.
13.18 Clara får bollen mitt på vår planhalva hon lyfter den mitt mellan deras backar och tar samma väg själv vilket gör att hon kommer fri med målvakten och hon sätter säker den intill stolpen 8 - 0.

Riktigt bra match idag tjejer och ett extra tack till Tilda.
Nu har vi två välbehövliga veckor utan match, krya på er alla sjuklingar.