lördag 12 januari 2013

2013-01-12 Perstorp - ÅKIBS 2 - 4

Här kommer referat efter helgen match och med denna seger går vi upp i serieledning
Nu kämpar vi på i vår och ser till att hålla vår 1:a plats


En tidig samling och många trötta spelare gjorde att vi inte kom upp i normal standard.
Men vi gör ändå en jätte bra match fint passningsspel ganska många back avslut och en del avgörande räddningar av Ellen i mål. Tack för en lite för spännande match.

1:a
Överlag en välspelad period mycket skott utifrån men Perstorps målvakt var riktig duktig där av bara 0 - 1 efter första.
11:00 Moa tar bollen från sin motståndare bakom mål går runt för att passa in den till Maja men den studsar istället i ryggen på målvakten och in i mål 0 - 1.

2:a
Vi forsätter i samma takt mycket avslut på en bra målvakt men även Ellen gör ett par riktigt viktiga räddningar som gör att vi leder med 2 - 3 efter andra.
5:12 Filippa tar emot bollen mitt på deras planhalva med en spelare i rygg hon släpper bollen och stänger bort sin motståndare så att Clara kan ta bollen och dra på ett skott i mål 1 - 2.
5:55 Maja tar ett frislag framför deras mål de murar med alla 5 spelarna men Maja dra in den sidan om muren och intill stolpen 1 - 3.

3:e
14:12 Maja krigar till sig bollen bakom mål och spelar in den till en fri Jenniefer som stänger matchen genom att göra 2 - 4.

Tack
Peter & Mats

1 kommentar:

  1. Grattis till serieledningen!!Bra genomförd match, spännande lag ni har på gång. Bra jobbat coacher!!
    //Thomas

    SvaraRadera